سوالات متداول
نام و فامیل من در سامانه نیست. با کجا بایستی تماس بگیرم؟
مسئول تکمیل اولیه اطلاعات اعضای هر دانشگاه در سامانه، کارشناس علمسنجی دانشگاه مربوطه است که در معاونت تحقیقات و فنآوری دانشگاه مستقر است. برای تماس با ایشان میتوانید از لینک فرم ارسال بازخورد قرار گرفته در قسمت تحتانی، منتهیالیه سمت راست سامانه در http://isid.research.ac.ir استفاده کنید یا با کارشناس علمسنجی دانشگاه خود تماس بگیرید.
شاخصهای علمسنجی سامانه ISID چند وقت یکبار به روز میشوند؟
اطلاعات هر فرد در سامانه، به طور خودکار حداقل هر ۲۰ روز یکبار به روز رسانی میشود
آیا اطلاعات اعضای هیأت علمی بازنشسته نیز در این سامانه وجود دارد؟
بله، اطلاعات آن دسته از اعضای هیأت علمی که پس از راهاندازی این سامانه یعنی از سال ۱۳۹۴ به بعد به افتخار بازنشستگی نائل شده باشند در این سامانه وجود دارد.
ترتیب قرار گرفتن افراد در سامانه برچه اساسی است؟
چیدمان افراد در سامانه، به صورت پیشفرض براساس شاخص h-Index ایشان در بانک اطلاعاتی SCOPUS است. در صورت تمایل با کلیک بر روی فلشهای آبی رنگ بالای سر ستونها، میتوانید ترتیب قرار گرفتن افراد در سامانه را براساس نام و نام خانوادگی، مقالات، ارجاعات و ارجاع به ازای مقاله تغییر دهید.
من عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی هستم آیا میتوانم خودم شخصا اطلاعات خودم را در سامانه علمسنجی ویرایش کنم؟
بله، در صورتی که کارشناس علمسنجی دانشگاه مربوطه نام، کدملی، آدرس ایمیل دانشگاهی و شماره تلفن همراه شما را در سامانه علمسنجی ثبت کرده باشد شما میتوانید با شناسهای که سیستم برای شما تعریف و ارسال کرده به سامانه علمسنجی اعضای هیأت علمی وارد شوید. پس از آن قادر خواهید بود که اطلاعات مربوط به خود را از پنل کاربری خود شخصا ویرایش نمایید.
من عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی هستم ولی شناسه کاربری ورود به سیستم را دریافت نکرده و یا رمز آن را فراموش کردهام چگونه میتوانم وارد سامانه علمسنجی شوم؟
در صورتی که نام، کدملی، آدرس ایمیل دانشگاهی و شماره تلفن همراه شما به عنوان عضو هیأت علمی توسط کارشناس علمسنجی در سامانه ثبت شده باشد حتی در صورتی که کلمه عبور خود را فراموش کرده باشید نیز میتوانید به سامانه علمسنجی وارد شوید، به این منظور لازم است پس از کلیک بر گزینه ورود اعضای هیأت علمی، از گزینه فراموشی کلمه عبور استفاده نمایید. پس از آن در پنجره باز شده با درج کدملی خود، از سامانه درخواست نمایید که لینک ورود به سامانه را مجددا برای شما ارسال کند. در صورت صحت اطلاعات وارده، لینک مربوطه به آدرس پست الکترونیک دانشگاهی شما ارسال میشود. با کلیک بر لینک درج شده در ایمیل ارسالی میتوانید مجددا برای خود کلمه عبور جدیدی تعریف نمایید. پس از آن قادر خواهید بود با نام کاربری کدملی و رمز عبوری که برای خود تعریف نمودهاید وارد محیط شخصی خود در سامانه علمسنجی شوید.